Bewonersinitiatief “De Eilanders” zoekt nog donateurs

Het bewonersinitiatief “De Eilanders”, dat op 13 april j.l. officieel is gestart, is nog op zoek naar donateurs voor het aanschaffen van een container om het gereedschap dat zij gebruiken op te bergen.

Een aantal bewoners uit de “Reggebuurt” zijn de afgelopen maanden hard aan het werk geweest om de eilanden, die gelegen zijn bij de Leeghwaterplas, weer op te knappen.
Zo is nu ook weer het kunstwerk “Monument voor een woningwetwoning” uit 1981 weer zichtbaar en is er ook weer het nodige onderhoud geweest.

De gereedschappen die gebruikt worden zouden “De Eilanders” graag veilig op willen bergen in een daardoor aangeschafte container. Daar iedereen graag wil bijdragen aan het initiatief en om de bewoners uit Waterwijk ook hierin te betrekken heeft de groep initiatiefnemers een crowdfunding opgezet. Hier kunt u het bewonersinitiatief steunen en een warm hart toedragen. Elke donatie is welkom!!
U kunt u donatie doen via https://gofund.me/a7667891

Wilt u niet alleen geld doneren, maar ook mee helpen om de eilanden er weer mooi uit laten zien? Dan kunt u contact via het contactformulier op de website.

https://leeghwaterplaseilanden.nl