BuurtAED voor Waterwijk

Een actieve bewoner uit Waterwijk is een aantal weken geleden een actie gestart om een AED in Waterwijk te krijgen. Dit nadat hij, als burgerhulpverlener (BHV-er), al 2x was opgeroepen om een AED te halen, maar het opgegeven adres niet bleek te kloppen (of niet volledig was). Buiten de Jumbo (winkeltijden) en de Draaikolk (niet 24/7) is er geen directe AED voor handen.

Hij wil daar verandering in brengen om gezamenlijk een AED te kopen. Het bedrag wat opgehaald moet worden is 1499 euro inclusief 5 jaar service contract om 24/7 inzet baar te zijn.

U kunt ook een leven redden door een bijdrage te storten voor deze actie van minimaal 5 euro via https://buurtaed.nl/nl/projects/buurtaed-voor-waterwijk-almere. Als dit bedrag niet wordt gehaald, dan wordt het geld weer teruggestort aan de donateurs.

BuurtAED.nl is een publieksfinancieringsplatform en is een alternatieve wijze om een project te financieren. Het is een samenwerkingsverband tussen  Philips en de Hartstichting. Samen met je buurt, zamel je heel gemakkelijk geld in voor een AED. Door een flinke bijdrage van Philips, die deels de financiering sponsort, koop je al een AED vanaf €1499. Zo maak je samen met jouw buren jouw buurt hartveilig!

Hij is voor alle burgerhulpverleners in de buurt. Hij wordt aangemeld en kan direct gepakt worden door burgerhulpverleners indien nodig.

Vorig jaar was er een cursus reanimeren georganiseerd en daar waren 20 mensen voor geslaagd. Voor meer informatie en donatie kunt u kijken op https://buurtaed.nl/nl/projects/buurtaed-voor-waterwijk-almere.

%d bloggers liken dit: