Buurtcentrum “De Draaikolk” is op zoek naar beeldmateriaal

Buurtcentrum De Draaikolk is voor haar 35-jarig jubileum op zoek naar beeldmateriaal van het buurtcentrum.

Het buurtcentrum opende op 3 september 1984 voor het eerst haar deuren voor de omwonenden in Waterwijk. Vanaf dat moment is Buurtcentrum “De Draaikolk” een belangrijke ontmoetingsplek geworden voor mensen van bijna elke doelgroep. De verschillende activiteiten die er in het buurtcentrum georganiseerd worden, trekken zowel jong als oud aan en zorgen voor een diverse groep bezoekers.

Er zijn sport & creatieve activiteiten of activiteiten om gewoonweg samen te komen. Huidige activiteiten zoals “Repair Cafรฉ Waterwijk/ Verzetswijk” houden dit collectieve idee in stand.
Het buurtcentrum heeft door de jaren heen veel veranderingen doorgemaakt, pasgeleden is er ook plaats gemaakt voor een gezellige “Buurtkamer“, waar bewoners en vrijwilligers samen kunnen komen om koffie of thee te drinken.

Jubileumfeest
Dit jaar bestaat het buurtcentrum dus al 35 jaar, mede dankzij een aantal enthousiaste vrijwilligers. Dat wil het buurtcentrum graag vieren met u, als bewoner, als (oud) vrijwilliger, als bezoeker. Om het jubileum geheel compleet te maken, is het buurtcentrum op zoek naar (oud) beeldmateriaal. Heeft u nog (oud) beeldmateriaal en wilt u dat ter beschikking stellen? Dan kunt u dat sturen naar buurtcentrumdedraaikolk@gmail.com

Op 21 september 2019 zal vanaf 15:00 uur het 35-jarig jubileum in buurtcentrum De Draaikolk worden gevierd. Die dag zal opgeluisterd worden met verschillende activiteiten, waaronder een presentatie met beelden van het buurtcentrum. De Draaikolk hoopt daarom tijdens de viering van het jubileum op veel bezoekers, feestelijke activiteiten en veel beeldmateriaal van door de jaren heen.

%d bloggers liken dit: