Buurthopper nu officieel stichting

Nadat op 30 oktober het bestuur van stichting “Buurthopper” zich presenteerde, is deze week de stichting officieel van start gegaan. Bij PVM Notarissen was bereid om het geheel bij hun officieel te laten ondertekenen. Alledrie de bestuursleden zijn enthousiast en hebben er zin in om te beginnen.

Wat is de Buurthopper?
De Buurthopper is een initiatief van Erik Jongerden (Sociaal beheerder Huis van de Waterwijk). De Buurthopper zal bewoners binnen Waterwijk gaan vervoeren. Zo kunt u denken aan een ritje naar de supermarkt, naar een vriend(in) in de wijk of naar het gezondheidscentrum. Zo lang het maar binnen de wijk is. Voor een klein bedrag kunt u er gebruik van maken. En als u binnen één uur weer terug gaat naar uw startlocatie, dan is de terugreis gratis.

Wie is het bestuur?
Het dagelijks bestuur bestaat uit Erik Jongerden (tijdelijk voorzitter), Paul de Ruiter (penningmeester) & Angelique de Boer (secretaris). Zij zullen de dagelijkse werkzaamheden verrichten voor de stichting.

De rol van initiatiefnemer Erik Jongerden is maar tijdelijk. Voor een vaste voorzitter wordt nog naarstig gezocht. Zodra deze rol vervuld is zal de initiatiefnemer de rol overdragen en zal hij een uitvoerende taak gaan bekleden.

Voor meer informatie over de buurthopper kunt u kijken op https://www.buurthopper.nl

%d bloggers liken dit: