Golfkar “Watergolfie” in gebruik genomen

Golfkar “Watergolfie” is vandaag officieel in gebruik genomen. Onder het toeziend oog van gebiedsmanager Wilma Viel werden vandaag de eerst senioren opgehaald voor de koffie-ochtend door Erik Jongerden, beheerder van het “Huis van de Waterwijk“.

“Watergolfie” zal worden ingezet tijdens de koffie-ochtenden op dinsdag, vrijdag en zondagochtend in het “Huis van de Waterwijk” en is speciaal voor de bewoners in Waterwijk die slecht ter been zijn. Wilt u ook dat u op gehaald wordt voor de koffie-ochtenden. Maak dan een afspraak via telefoonnummer (036) 202 20 45. Dan wordt op de afgesproken tijd opgehaald. Dit kan uiterlijk 15 minuten voor de start van de rit.

Vanaf vandaag kunnen ook bedrijven uit Waterwijk e.o. de golfkar sponsoren. Dit kan voor โ‚ฌ10 per maand of voor โ‚ฌ100 per jaar. Als bedrijf kunt u dan een sticker met uw bedrijfsnaam laten plaatsen op de golfkar. Voor meer informatie kunt u contact op nemen met Erik Jongerden via (036) 202 20 45, via huisvandewaterwijk@kpnmail.nl of via de contactpagina.

%d bloggers liken dit: