Het Huis van Waterwijk

Het Huis van de Waterwijk is gevestigd in een voormalig schoolgebouw aan het Slufterplantsoen. Het is in eerste instantie opgezet voor de ouderen in Waterwijk, maar wordt nu ook gebruikt voor andere activiteiten. In dit pand worden meerdere activiteiten georganiseerd voor de bewoners van Waterwijk en wordt bemand door vrijwilligers. Op elke dinsdag, vrijdag en zondagochtend van 10:00 t/m 12:00 uur kunt u gezellig aanschuiven voor een lekker bakje koffie tijdens de koffie-ochtenden. Er wordt in het Huis van de Waterwijk ook 1 keer per maand een seniorendisco gehouden. Met plaatjes uit de jaren ’60,’70 & ’80. Ook worden er workshops en cursussen gehouden. Kinderpartijen en feestjes mogen daarentegen niet gehouden worden. Voor meer informatie kunt u kijken op https://www.facebook.com/huisvandewaterwijk of kom gezellig langs.

Uitleen scootmobiel

Het “Huis van de Waterwijk” is ook uitleenpunt van scootmobielen. Dat is handig als u zelf (tijdelijk) minder goed ter been bent. Maar ook als u bezoek krijgt van mensen die niet goed kunnen lopen. Een leenscootmobiel geeft u de vrijheid om zelfstandig te reizen in Almere wanneer u maar wilt. U hoeft geen aanvraag in te dienen bij de gemeente. U heeft ook geen omkijken naar onderhoud en stalling.

Om een leenscootmobiel een dag(deel) te gebruiken, hoeft u alleen een formulier in te vullen bij het uitleenpunt en een kopie van uw legitimatiebewijs af te geven. U kunt meteen op pad.
Bel met  (036) 202 20 45

Hieronder vindt u een kleine selectie van de verschillende organisaties die zich in het pand bevinden.

Ook worden er diverse activiteiten georganiseerd die zich bezighouden met de leefbaarheid, bewustwording en activering van de bewoners. 

Contact
Het Huis van de Waterwijk
Slufterplantsoen 10
1316 KX Almere
Tel.nr.:  (036) 202 20 45

Of via het contactformulier

%d bloggers liken dit: