Inloop- informatiebijeenkomst Leeghwaterhof

De Gemeente Almere nodigt bewoners uit Waterwijk uit voor een inloop- informatiebijeenkomst over de bouw van het nieuwe seniorencomplex “Leeghwaterhof” in Waterwijk. Op dinsdag 19 maart zullen vertegenwoordigers van de Gemeente Almere graag willen vertellen over de plannen voor 56 appartementen vlak bij de Leeghwaterplas.

De plannen komen voort uit een bewonersinitiatief van de heer Tilder. De bewoners zijn hierover voor het laatst in 2017 over ingelicht. Er was toen veel belangstelling voor huurwoningen voor ouderen. Het heeft even geduurd, maar de plannen rond het “Leeghwaterhof” hebben nu een vaste vorm gekregen.

Woningcorporatie “De Alliantie” wil de appartementen, met daarbij een gezamenlijke ontmoetingsruimte op het driehoek Kreeftstraat’ Barracudastraat, Snoekstraat bouwen.

U krijgt op dinsdag 19 maart meer informatie over het ontwerp, de vergunningsprocedure, het huurniveau, de woningtoewijzing en de (voorlopige) planning.
Voor mensen die slecht ter been zijn zal golfkar ” ’t Watergolfie” ingezet worden.
Wanneer u graag aanwezig bent en niet de mogelijkheid hebt om zelfstandig te komen, kunt u zich aanmelden via (036) 202 20 45.

Datum:
dinsdag 19 maart 2019

Tijd:
16:00 – 19:00 uur

Lokatie:
Huis van de Waterwijk
Slufterplantsoen 10
1316 KX Almere

%d bloggers liken dit: