Jubileumfeest buurtcentrum “De Draaikolk”

Op zaterdag 21 september zal buurtcentrum “De Draaikolk” vol activiteiten staan. Men start die dag met de Burendag. Er zal een rommelmarkt zijn en de kinderen kunnen zich vermaken met de sportactiviteiten van de buurtsportcoaches en zijn er verschillende springkussens.

De dag zal gevuld zijn met verschillende activiteiten, waaronder een presentatie met beelden van het buurtcentrum. Is er “Repair Kid“, de kinderafdeling van het “Repaircafé Almere”. Is er gezellige muziek.

Op 3 september 1984 opende buurtcentrum “De Draaikolk” voor het eerst haar deuren voor Almeerse inwoners en met name voor de omwonenden in Waterwijk. Dat heuglijk feit zal op zaterdag 21 september vanaf 15:00 uur worden gevierd met een gezellig jubileumfeest.

Het buurtcentrum heeft het 35-jarig jubileum onder andere te danken aan de vele enthousiaste vrijwilligers die het buurtcentrum al jaren in stand houden. Door de jaren heen zijn er veel verschillende vrijwilligers geweest en er werken nu zelfs kinderen van oud-vrijwilligers die het buurtcentrum draaiende houden.

%d bloggers liken dit: