Kinderyoga op B.S.O. Bubbels

B.S.O. “Bubbels” gaat i.s.m. Zenkids Almere vanaf maandag 10 december kinderyoga aanbieden. B.S.O. “Bubbels” is gevestigd in P.C.B. “De Ichthus” aan de Rijnweg.

Kinderyoga helpt kinderen om te filteren en bij zichzelf te blijven en kan daarmee stimulerend werken in hun sociaal-emotionele ontwikkeling. Kinderyoga bevordert daarnaast souplesse, kracht en evenwicht in zowel fysiek als Β mentaal opzicht.

Een kinderyoga les is anders dan volwassen yoga. Bij kinderyoga wordt er afwisselend gebruik gemaakt van bewegen en van rustmomenten. Kindgerichte yogahoudingen worden met behulp van een thema aangevuld met liedjes, versjes, sprookjes en verhalen die aansluiten bij de belevingswereld van kinderen. Tijdens de bewegingen en rustmomenten worden ze zich door yoga-oefeningen op speelse wijze bewust van hun adem, ontwikkelen hun zintuigen en leren het verschil te voelen tussen spanning en ontspanning.

Vanuit een veilige, niet-competitieve sfeer, kunnen kinderen hun gevoelens en fantasie uiten, sociale vaardigheden ontwikkelen en zichzelf accepteren zoals ze zijn.

Voor meer informatie en tarieven kunt u kijken op https://www.zenkidsalmere.nl

%d bloggers liken dit: