Maatregelen omtrent coronavirus

Zowel het Huis van de Waterwijk als buurtcentrum “De Draaikolk” hebben besloten om maatregelen te nemen m.b.t. de buurtmaaltijden en koffie-inlopen. Zo worden alle bijeenkomsten van meer dan 100 personen, de buurtlunch en de Praatmaal(tijd) in het buurtcentrum tot 31 maart afgelast.

Ook in het Huis van de Waterwijk worden maatregelen genomen. De koffieochtenden van zondag, dinsdag en vrijdag alsook de lunches en warme maaltijden zullen niet doorgaan.  De groep ouderen die altijd op de koffieochtenden komen zijn een kwetsbare groep. Daarom is ook daar besloten om deze kwetsbare groep zo veel mogelijk te ontzien. Wel gaan de gewone activiteiten tot nader order gewoon door.

De maatregelen zijn genomen na het advies van het R.I.V.M. en het kabinet over de voortgang van het virus in Nederland. Kijk voor meer informatie hierover op https://www.riijksoverheid.nl/coronavirus. Zowel buurtcentrum “De Draaikolk” als het het Huis van de Waterwijk betreuren de situatie, maar zijn gebonden aan het advies.

%d bloggers liken dit: