Meidenclinic bij ASC Waterwijk

Vier vrouwelijke leden van voetbalclub A.S.C. Waterwijk hebben op 25 maart een voetbalclinic voor meisjes georganiseerd. Met het geld wat hiermee verdient wordt, willen zij het vrouwenvoetbal in Portugal promoten. Dat doen zij dan door daar vriendschappelijke wedstrijden te spelen. Dus….. ben jij tussen de 5 en 14 jaar en hou jij van voetbal? Dan ben jij van harte welkom bij de meidenclinic op zondag 25 maart van 15:00 uur tot 17:00 uur bij ASC Waterwijk.
Deze clinic is voor de ervaren en onervaren voetbalsters!

Wil jij je passeerbeweging verbeteren, harder kunnen schieten of ben jij een keepster die beter wilt worden tijdens 1 op 1 situaties? Dit kan je leren tijdens de clinic. Er is een ervaren keepster aanwezig die de keepsters die dag de tricks van het keepen leert. Ook is er die dag een penaltybokaal te winnen, waarbij de beste de prachtige beker mee mag nemen!

Ben jij geïnteresseerd of wil je je inschrijven? Laat dan je ouders een mail sturen naar met je leeftijd of je bij een club speelt en je positie. De inschrijving kost €5,- en kan contant worden betaald op de dag zelf.

Lokatie
A.S.C. Waterwijk
Rie Mastenbroeksportpark 4
1314 AZ Almere

%d bloggers liken dit: