Nieuwe personenbusjes voor Stichting Diligence

Stichting “Diligence” heeft, dankzij een aantal royale giften, twee nieuwe personenbusjes kunnen aanschaffen voor het ouderenvervoer. De oude busjes waren tien jaar oud en al afgeschreven. De gloednieuwe 9-persoons vervoersbusjes zullen binnenkort de weg op gaan.

Stichting “Diligence” is opgezet met medewerking van het Nationaal Ouderenfonds en zet zich in voor de senioren in Almere.  De stichting heeft zijn oorsprong gevonden in Waterwijk. Waar het na het Seniorproof Waterwijk project begon als BoodschappenPlusBus. Inmiddels is Stichting “Diligence” een bekende naam geworden onder de inwoners van  Almere. Zij verzorgen gezellige uitjes naar verschillende plekken in Nederland. Dat alles gedaan door vrijwilligers. Ook wordt de coördinatie nog steeds gedaan vanuit Waterwijk. Behalve deze uitjes coördineert de stichting ook de uitleenpunten voor de scootmobielen in Almere.

In maart van dit jaar kreeg Stichting “Diligence” al een schenking van serviceclubs Rotary Club Almere en Inner Wheel ‘t-Gooi-Almere. Stichting “Diligence” is alle gulle gevers bijzonder dankbaar. Onder meer het Oranje Fonds, Stichting R.C. Maagdenhuis, Stichting Brentano’s-Steun des Ouderdoms en de Gemeente Almere steunen de stichting.  Tot slot kwam een belangrijke donatie uit het giftenpotje ‘Vrienden van De Diligence’ waardoor, mede door de goede samenwerking met Het Nationaal Ouderenfonds, twee nieuwe busjes aangeschaft kunnen worden.

%d bloggers liken dit: