Opnames voor Omroep Almere

Tot aan de zomer zijn er in het Huis van de Waterwijk opnames van het radioprogramma “Music Magic” van Omroep Almere. Onder de bezielende leiding van Waterwijker Ron Lindeman worden er interviews en live-opnames gemaakt van zijn programma “Music Magic”.

Het programma is een muzikale reis. Bedacht en gepresenteerd door Ron Lindeman. Elke eerste , tweede en derde zaterdagmiddag zal het programma live worden opgenomen van 11:30 tot 13:30 uur in het Huis van de Waterwijk.

Muziek in de breedste vorm gezien vanuit het perspectief van de cultuur.  Muzikale items, onderwerpen, stijlen en vormen.  Mooie live optredens  in een live setting.  Interviews met muzikanten.  Alles  met het motto: muziek  is emotie. Heb je nieuwe muziek, breng je een CD uit of heb je een muziekevenement te melden of iets anders muzikaals wat je wilt melden, stuur een email naar : ron.lindeman@omroepalmere.nl of bel (06) 10 407 071.

De singer/songwriter Ron Lindeman is geen onbekende in de muziekwereld. Zo is hij in 2016 uitgeroepen als winnaar in de categorie Folk/Rock voor zijn debuutalbum “The Story Songs” door The Akademia.

%d bloggers liken dit: