Overval op Jumbo

De Jumbo op het Geinplein is donderdagavond 28 november 2019 overvallen. Dat gebeurde rond 21:30 uur. De politie was daarna snel in actie om op zoek te gaan naar twee overvallers met een donker getinte huidskleur en donkere regenpakken, die vermoedelijk gevlucht zijn in een grijze auto.

Verdachten aangehouden
Op de A6, nabij knooppunt Almere, heeft de politie rond 22:10 uur drie personen aangehouden die verdacht worden van de overval op de Jumbo. De politie onderzoekt nu de betrokkenheid van deze verdachten op deze overval.

De Jumbo is wel vaker doelwit geweest van overvallen. Zo is de supermarkt een in december 2017 ook al overvallen. Ook een filiaal van Albert Heijn in Almere Haven was toen twee weken later doelwit van diezelfde overvallers. Daar wordt toen ook bij het programma “Opsporing Verzocht” aandacht gevraagd voor de overvallen. Een van deze verdachten is juist onlangs veroordeeld tot 5 jaar gevangenisstraf.

Of de verdachten, die aangehouden later zijn op de A6, ook de overvallers zijn van de Jumbo in Waterwijk is op dit moment niet duidelijk.

Update 29-11-2019
De politie is nog steeds op zoek naar de overvallers van de Jumbo donderdagavond. De drie verdachten die werden aangehouden op de A6 blijken niets met de overval te maken hebben gehad.

Mocht u meer weten over de overval van de donderdagavond, dan kunt u contact op nemen met de politie via 0900-8844 of via voor een anonieme tip Meld Misdaad Anoniem.

%d bloggers liken dit: