Rommelroute Waterwijk 2018

Op zaterdag 7 juli a.s. zal er weer een rommelroute plaatsvinden in Waterwijk. Deze rommelroute zal op dezelfde dag zijn als in Staatsliedenwijk. De organisator van de Staatsliedenwijk wilde graag aansluiten bij Waterwijk, om de fijne kneepjes te leren van de organisatie van een rommelroute.

Nieuwe opzet
Wel is er een nieuwe opzet dit jaar. Vorig jaar werd er al veel over gediscussieerd, maar dit jaar mag het echt. De organisatie zal dit jaar ook een aantal pleinen gaan aanwijzen om plaats te nemen. Vooralsnog staat het Slufterplantsoen aangewezen als een van de pleinen. Op deze dag zal ook het Huis van de Waterwijk geopend zijn.

Wat is een rommelroute?
Bij een rommelroute kunnen bewoners van een wijk hun tweedehands spullen vanuit hun tuin, huis of garage verkopen. Bewoners kunnen zich aanmelden als verkoper. Hoe meer mensen er meedoen als verkoper, hoe groter de route door de wijk wordt. Bewoners kunnen buurten bij de buren, snuffelen naar leuke spulletjes, maar ook de buren en de buurt meer leren kennen. Uiteraard zijn ook mensen van buiten de wijk welkom om door de buurt te lopen.

Iedere deelnemer is herkenbaar aan een raamposter, die u na inschrijving zelf kunt uitprinten.
Bezoekers kunnen met een plattegrond de rommelroute bewandelen.

Via de website http://rommelroutealmere.nl/waterwijk kunt u meer informatie vinden over de rommelroute in Waterwijk en kunt u zich inschrijven. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? U kunt Rommelroute Waterwijk ook vinden op Facebook

%d bloggers liken dit: