Succesvolle start Sterk & Vitaal voor Vijftigplussers in Almere

Het nieuw gelanceerde Sterk & Vitaal© programma voor vijftigplussers heeft een enorm ontvangst gehad in Almere, waarbij veel deelnemers uit verschillende wijken uit Almere op gereageerd hebben.

“De reactie uit de regio was ronduit overweldigend. We waren echt verrast door de enorme belangstelling die we hebben ontvangen, het overtrof onze stoutste verwachtingen,” deelde Youri Swart, eigenaar van Warrior Academy en het programma, enthousiast mee. “Het is duidelijk dat er een grote vraag is naar programma’s zoals de onze, die niet alleen gericht zijn op fysieke fitheid, maar ook op het opbouwen van zelfvertrouwen en vitaliteit op latere leeftijd.”

In slechts een maand na de lancering hebben deelnemers al opvallende verbeteringen gemeld. “We hebben al van deelnemers gehoord dat ze merken dat hun lichaam sterker wordt, en dat is pas na een maand deelname. Het is echt inspirerend om te bedenken wat voor impact dit zal hebben op de lange termijn,” voegde Swart toe.

Naast de fysieke voordelen die het programma biedt, is er ook veel aandacht voor de sociale aspecten. Het informele ‘bakje koffie en even nababbelen na de training’ wordt door deelnemers als een waardevolle toevoeging ervaren. “Wat opvalt is dat deelnemers niet alleen komen voor de training, maar ook voor de sociale interactie en gezelligheid na afloop,” merkte Swart op.

Het Sterk & Vitaal© programma staat open voor nieuwe deelnemers die hun vitaliteit willen verbeteren en actief willen werken aan een gezondere levensstijl. Voor meer informatie over inschrijvingen en deelname, kan er een email gestuurd worden naar voor een gratis proefles.