Theatergroep Suburbia op zoek naar verhalen

Theatergroep “Suburbia” is ook in  Waterwijk op zoek naar verhalen van bewoners. Onder het motto “Almere mijn thuis” gaat de theatergroep bewoners interviewen over hun belevenis in Almere. Hier zal de theatergroep een interactieve website en voorstellingen op lokatie gaan uitvoeren.

Alle verhalen worden opgeschreven en blijven digitaal beschikbaar. Alle vertellers die dat willen krijgen van Theatergroep Suburbia een training over hoe je je verhaal het beste kunt vertellen. Dat kun je vervolgens ook doen op speciale vertelavonden in de buurt of in de bibliotheek. 10 Almeerse vertellers maken samen de theatervoorstelling “Een nieuw thuis”. In juni 2018 gaan zij hiermee op tournee door Almere. De laatste voorstelling, “De Finale” wordt september 2018 in KAF opgevoerd.

Doe mee en vertel uw verhaal!!
Wilt u ook uw verhaal vertellen? Meld u dan aan bij Suburbia door het aanmeldformulier in te vullen en te mailen naar: almere@theatergroepsuburbia.nl.

Stemmen
Het Fonds Cultuurparticipatie kan hier ook aan deelnemen, en daar hebben zij u voor nodig! Laat vóór 24 november weten dat u “Almere mijn thuis” ook een geweldig project vind en stem in een paar simpele klikken op dit Almeerse project, stem voor uw eigen verhaal, stem voor het verhaal van Almere van de afgelopen 40 jaar en de toekomst.

%d bloggers liken dit: