Vitaliteitsprogramma voor Vijftigplussers

Een nieuw fitnessprogramma genaamd Sterk & Vitaal© opent zijn deuren voor vijftigplussers in Almere. Deze aangepaste fitnesservaring, georganiseerd door Warrior Academy op het Slufterplantsoen 10 in Waterwijk, biedt een uitgebreid programma gericht op het versterken van vitaliteit.

De sessies, speciaal ontworpen voor mensen van vijftig jaar en ouder, richten zich op verschillende aspecten van gezondheid en welzijn:

  1. Sterker Voelen: Deelnemers nemen deel aan krachtige trainingen om spieren en botten te versterken, waardoor er meer energie beschikbaar komt voor dagelijkse activiteiten.
  2. Evenwicht Versterken: Op matten worden oefeningen uitgevoerd die de balans verbeteren, resulterend in meer stabiliteit en zelfvertrouwen tijdens dagelijkse bewegingen.
  3. Fitheid Verbeteren: Functionele trainingen die helpen bij het verbeteren van alledaagse bewegingen, wat leidt tot een sterker en fitter gevoel in het dagelijks leven.
  4. Vergroot je Lenigheid: Oefeningen die flexibiliteit bevorderen en helpen bij dagelijkse handelingen zoals tillen en hurken.
  5. Persoonlijke Begeleiding: Ervaren coaches bieden deskundige begeleiding in kleine groepen, op maat gemaakt voor deze leeftijdsgroep, om stapsgewijs vooruitgang te boeken.

Youri Swart, contactpersoon voor het Sterk & Vitaal© Fitness in Almere, benadrukt de holistische aanpak van het programma: “Ons doel is niet alleen fysieke versterking, maar ook het opbouwen van zelfvertrouwen en een gevoel van vitaliteit. Daarnaast vinden wij het belangrijk om dit samen als een groep te doen, trainen met een glimlach en na de training gezellig een kop koffie te doen”

Voor meer informatie over inschrijvingen en deelname aan dit programma, bezoek http://www.samensterkenvitaal.nl In februari starten de trainingen.