Wandel je vitaal in Waterwijk

Happy Vitality introduceert vanaf 15 juni in Waterwijk het beweegprogramma FitStap, ontwikkeld door de Koninklijke Wandel Bond Nederland. Het doel is dat deelnemers zich in 12 weken weer fit en vitaal voelen. Voldoende beweging in combinatie met een gezonde geest in een vitaal lijf staat centraal.

Om duurzaam succes te hebben, werken deelnemers aan inzicht in gedrag, patronen en leefstijl. Gecertificeerd FitStap coach Trisha van Isselmuden, weet uit eigen ervaring het belang van een leefstijlverandering. “De buitenlucht geeft een fris gevoel in je hoofd en ontspanning.”

Zelf je training plannen
Tijdens de FitStap trainingen is er – naast beweging – ook aandacht voor voedingskennis, motivatie/coaching en cognitieve fitness. Elke week is er één groepstraining. Daarnaast train je als deelnemer twee keer in de week zelfstandig op je eigen moment.

Gratis FitStap app
Naast fysieke bijeenkomsten vindt er via de FitStap app ook online, interactieve ondersteuning plaats. Het verkrijgen van inzicht, vergroten van het zelfvertrouwen, laagdrempeligheid, haalbaarheid en plezier staan voorop. Extra 1-op-1 coaching is mogelijk bij Happy Vitality.

Happy Vitality staat voor ‘gelukkig en vitaal jezelf zijn’.

Aanmelden en meer informatie
Het 12 weken durende programma FitStap bij Happy Vitality. Ga voor meer informatie naar www.happyvitality.nl. Op deze website vind u ook meer informatie over FitStap en het aanbod van Happy Vitality.

Flyer “Wandel je vitaal”: “Wandel je vitaal 2019”